Pan de molde de avena con nueces / Oat & Walnut Sandwich loaf

Llevaba tiempo sin preparar bembos, es decir, panes de molde, que es como nos gusta llamarlos aquí en casa. Va por ustedes.

FÓRMULA

360 gr. de harina (90 harina avena + 270 trigo t80)

180 gr. masa madre de trigo t80

150 ml de agua

8 gr de sal

40 gr de miel

40 ml de aceite de girasol

0,5 gramos de levadura seca

100 gramos de nueces troceadas crudas

Copos de avena para rebozar.

10502085_10203774572905537_6690706874636315598_n

360 gr. flour (90 whole grain oat flour + 270 stoneground wheat flour t80)

180 gr. liquid sourdough

150 ml water

8 gr salt

40 gr honey

40 ml sunflowerseeds oil

0,5 gr instant yeast

100 gr chopped walnuts

Oatflakes for garnishing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: