Masa madre con aceite de oliva y algunas hierbas / Sourdough with olive oil and some herbs

Masa madre con aceite de oliva y algunas hierbas secas que había por ahí. Para potenciar los aromas de las hierbas. conviene mezclarlas con el aceite y calentarlas un poco, unos segundos en el microondas a baja potencia. En este caso he empleado un 50% de masa madre por kilo de harina, y la cantidad de aceite de oliva es el 5%. El aceite, además de aroma, le da más conservación y le cambia la estructura de la miga.

Sourdough with olive oil and some dried herbs I’ve found. For upgrading the aromas of the dried herbs, you should mix them with oil and heat it in the microwave, just some seconds at low power. This time I’ve used 50% of sourdough per kilo of flour, and the quantity of olive oil is 5%. Oil gives not only aroma but also preservations and changes the structure of the crumb.

11043146_10205605426035721_3383961917830227206_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: